Christmas Detox

17 Dec

Met de kerstdagen in zicht en het vele eten wat hier bij komt kijken, geven wij een Detox Sapje weg. Voor tussendoor, in de ochtend na de eerste kerstdag of de tweede kerstdag.  Het voordeel van deze Detox is dat je een verzadigd gevoel zal krijgen na het drinken ervan. Dus je zal wat minder eten tijdens het kerst ontbijt en je bent ondertussen goed en gezond bezig om de afvalstoffen te verwerken van de avond ervoor. 

Afbeelding

Hier gaan we; 

2 glazen ananassap. Het liefst vers natuurlijk, dus gebruik hiervoor een sapcentrifuge. Je gebruikt dan een halve ananas. Of als je geen sapcentrifuge hebt, snij je de ananas in stukken en doe je deze in de blender. Mix op hoge toeren voor ca. 3 minuten. Daarna zou je het nog eventueel kunnen zeven. 

Sap van een 1/2 limoen of van een 1/2 citroen. Waar je voorkeur maar naar uit gaat. 

Handjevol verse spinazie (gewassen) 

Afbeelding

1 cm. gember (deze mag met de ananas door de sapcentrifuge) Heb je deze machine niet. Schil dan de gember en snij in kleine stukken en doe in je blender, mix voor ca. 3 minuten. Daarna wel even zeven.

Doe vervolgens alle ingrediënten in een blender en mix voor ca. 3 minuten. En klaar is je Detox Shake.

Gelijk opdrinken, het liefst in de ochtend voor een goede start van de dag! Veel gezonder dan zoete broodjes, vette croissantjes, teveel beleg, roomboter etc. etc. Dit recept is overigens voor 2 volle glazen. Proost, op een gezonde kerst! 

Afbeelding

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: