Simpele ochtend detox!

5 Okt

Heb jij je blender al een tijdje niet gebruikt omdat je misschien geen inspiratie hebt voor een lekkere shake? Wij geven weer een recept weg. Dus zet je blender / sapcentrifuge aan het werk, maar haal eerst het volgende in huis. Het is een vrij simpele shake voor in de ochtend maar een perfecte start van de dag!

1 grapefruit

1 cm. gember

5 wortels

Best simpel niet? We gaan hiermee vervolgens een ochtend detox sapje maken, een milde detox die goed als ontbijt kan. Vloeibaar ontbijt is zelfs beter voor je om te verteren dan een zwaar ontbijt. De wortelen in dit sapje geven je  immuunsysteem een opkikker en deze shake zit boordevol vezels en vitamine C. Dus waar wacht je nog op?

Het enige wat wel handig is voor dit recept is een sapcentrifuge.

Maak de wortelen schoon en hak ze in stukken, de grapefruit die schil je en verdeel ze in stukken. Probeer wel de witte velletjes weg te krijgen, ze zijn bitter. Ook de gember schil je. Begin eerst met een paar stukken wortel, dan de grapefruit, gember en wissel het zo af. Wat er overblijft is puur, gezond detox sap.

Heb  je geen sapcentrifuge, dan doe je alles in een blender en mix vervolgens krachtig zo’n 3 minuten. Even zeven en je hebt ook een heerlijk puur gezond detox sapje. Je hebt dan alleen een extra grapefruit nodig, voor meer sap.

Fijne dag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: