Sapjes & sporters

25 mrt

Zondagochtend 10:00 uur al aan de persmachines voor het groepje diehards van de training van Angelique Heijligers  voor de  www.urbanathlon.nl op 16 september in Amsterdam. (Angelique is o.a. de personal trainer van de Men’s Health)

Wat is de Urbanathlon eigenlijk? Het is eigenlijk meer dan alleen een hardloopwedstrijd, het is een  city race met spectaculaire obstakels. Geen vlak asfalt maar een lang parcours waar de de deelnemers moeten klimmen, klauteren en rennen. Kortom, de ultieme track waar je spieren van gaan branden en je hart sneller van gaat kloppen. Als tip wil ik bij deze ook meegeven om het boek van Angelique in de gaten te houden “Train als een oermens in de stad’

Om al deze redenen heb ik besloten zo nu en dan de sportievelingen te sponsoren met heerlijke sappen na afloop van de keiharde trainingen die op donderdag en op zondagochtend plaats vinden.  Ik dacht dat de sporters na de intensieve training wel een aanvulling konden gebruiken. Dus zo besloot ik een gezond sapje te creëren. Ik heb voor deze keer GUL gebruikt welke al bestaat als sapje maar ik heb er voor deze keer wat extra toevoegingen in gedaan. Want juist voor de intensieve sporters is het belangrijk je lichaam weer aan te vullen met de goede voedingsstoffen.

Gul zit boordevol sinaasappels, Vit. C, kiwi’s, peren, bleekselderij, munt en gember en wat extra toevoegingen zoals Chia Zaden en natuurlijke proteïne, Hempzaden (onze volgende blog gaat hier uitvoerig over).  Nog even in het kort: Hemp wordt wel de natuurlijke proteïne genoemd, waarom? De zaden zijn een van de beste plantaardige eiwitbronnen. Ze bevatten 35% volwaardige eiwitten, met maar liefst 9 noodzakelijk aminozuren.  Ook zijn ze makkelijk verteerbaar, beter nog dan Soja. Ook helpt het mee bij het herstel van weefsel (sporters).

De reacties waren zoals altijd erg enthousiast (daar doe je het toch een beetje voor he:) En bovendien hebben de sporters op deze manier een goede aanvulling gehad voor na de training! Wil jij echter ook eens genieten van een sapje, speciaal op jou eigen wensen samengesteld? Als sporter maar misschien als balansdagje of nou ja …noem maar op, kijk eens op onze website of neem contact met ons op via www.sapas.net. Wij stellen een sapje in samenwerking met jou samen.

Kom jij ook eens komen trainen en van een sapje genieten? Meld je aan bij Angelique voor een training

http://www.angeliqueheijligers.nl/angeliqueheijligers/personaltraining.html. tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: