Sappenproeverij…..

8 feb

Wij organiseren een SAPPEN PROEVERIJ. Best origineel niet? In plaats van een wijnproeverij pakken wij het gezond aan d.m.v. het proeven van gezonde en verantwoorde fruit en groente sappen. 

Wij staan namelijk garant voor 100% smaak garantie en wij zouden jou eens willen laten kennismaken met echte smaken. Wij doen dit in samenwerking met cateringbedrijf Peperkers die bekend staat om heerlijke taarten en mooie producten.

Deze uitnodiging is voor iedereen bestemd die affiniteit heeft met gezondheid, verantwoorde voeding, versheid en echte smaken.

Wat willen wij bereiken met deze proeverij? Dat men zich weer bewust wordt van smaak, ongepasteuriseerde smaken. Geen toevoegingen van smaak of kleurstoffen, E-nummers etc. Dus 100% puur en vers sap! Je vind het niet overal meer namelijk.

Ook collega’s in het vak, zoals traiteurs, cateraars, speciaalzaken, horeca, sportscholen etc. zijn van harte welkom. Misschien een leuke aanvulling op het huidige assortiment of om ideeën op te doen of misschien een leuk idee om voor te dragen? Het kan allemaal.

Na de proeverij is er een mogelijkheid om te “netwerken” met een sapje welke aan de bar te koop is bij Café Milo en om eens kennis te maken met de mooie producten van Peperkers. Als je een sapje besteld aan de bar kun je nog even lekker verder genieten van veel smaak maar je steunt ook gelijk een goed doel.  Als je na al die gezondheid zin hebt om te borrelen dan kan dit natuurlijk ook, het is tenslotte op een vrijdag:)

Voel jij je aangesproken en vind jij dit een leuk idee dan verzoek ik je vriendelijk een reactie te plaatsen op dit bericht met hierin je email adres of een email te sturen naar info@sapas.net. Dan ontvang jij binnen een paar dagen een persoonlijke uitnodiging.

Graag wel even laten weten zodat ik voldoende sap kan maken en in het kader van duurzaamheid willen we uiteraard niets over houden en verspillen.

Alvast vriendelijk bedankt voor deze moeite!

 

Tot vrijdag 2 maart vanaf 16:00 uur in Café Milo, Linnaeusstraat 71 te Amsterdam – oost http://www.caffemilo.com

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: